Betaalmogelijkheden online vergelijken

Schermafbeelding 2013-07-06 om 15.35.25

Because I’d like to promote a dutch website, I’ll write this article in dutch.

Elk jaar nemen de internetaankopen flink toe. Online winkelen is dan ook sterk in opkomst. Een van de meest gebruikte betaalmethodes is iDeal. Dit is een manier van vooruit betalen. Een veelgehoorde klacht is dat mensen eerst iets willen zien voordat ze het betalen. Daarvoor biedt achteraf betalen een uitkomst (acceptgiro betalen).

Betaalopties.nl biedt zo een  overzicht. Zo kun je vergelijken op winkels waar je achteraf kunt betalen, in termijnen kunt betalen of met een methode als PayPal of creditcard kunt betalen. Inmiddels is er een overzicht van meer dan 100 webwinkels waartussen je kunt kiezen op betaalopties. Neem daarom een kijkje en geniet van het voordeel van achteraf betalen (of op een andere manier).

Comments are closed.

Post Navigation